maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kuka lupas että maailma on helppo paikka? Ei kukaan myönnä ainakaan

AAAAPUUVA... mitä ihmettä täällä on tapahtunu ? kirjauduin bloggerii sisää ja koin syvän järkytyksen ! Noh, ehkä tää tästä. Tykkään vaa kamppailla kaikkee uutta ja makeeta vastaan ja loppujenlopuksi kumminki huomaan et joo olihan tää iha makee juttu . Noni yritän nyt kertoo asiani ilman hermojen menettämistä (jotka on muutenkin ollu tänää harvinaisen kireellä) ja samalla tuijotella tätä koneen näyttöä, josta en tajua juurikaan mitään. Seuraava kuva kertokoon tän hetkiset fiilikset:


Eikö se niin ollukki että kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa ? Noh, antakaamme tuon yllä olevan kaunokaisen puhua puolestaan ! Ja tadaa, ei pidennyksiä.

Mitäköhän jänskää mun elämässä on tapahtunu. Otin kielikorun ! on siitä jo pari viikkoa mut silti. Must tuntuu että tästä kyseisestä lävistyksestä on tullu jonkinmoinen villitys ?! am I right ? Ei kai siinä mitää väärää ole. Oon aina ihmetelly sitä, kun porukka on sanonu että ne ois nielassu sen pallon siitä päältä. Näköjää on iha mahollista ja ei tunnu kamalan mukavalta hei hei timantti baltsi :( toivottavasti veeran masussa on mukavaa ! Mun on pitäny jo pitkää laittaa kuvaa tosta niskakorusta, mut nyt ku muistin asian nii eihä sitä kuvaa löydy yhtää mistää... hermoromahdus.

Länttäilen tähä loppuun nyt muutaman ihan random kuvan viime ajoilta. 






Mul tulee aina välillä tommosii pipokausia millo mun pipa on tosi kova juttu ja kokoajan päässä ! Tällä hetkellä meneillään, kuten varmaa kuvista huomaa :P Noita mun kivoja puhelimella otettuja peilikuvia on varmaa tosi mukavaa aina katella, mut mielummi niitä kun ei mitään ? Nappaan aamulla vaan nopsaa asukuvan ja jatkan juoksemista dösärille ja ei oikee koulunkaa jälkee natsaa toi homma ku on iha rähjäne ja nuhjune olo. Joopajoo, ehkä tää turhanpäiväne jaarittelu riittää jo ja jatkan salkkareitten kattelua rauhassa :) 
Toivottavasti joku ees sai selvää tästä maailman sekavimmasta tekstistä.
Cya !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti